19.10.07

Què és el Biblio@ccés?

El Biblioaccés de La Ràpita és un servei municipal obert a tothom, que funciona des del gener del 2007, i que té com a finalitat satisfer les necessitats d'informació, d'educació permanent i de lleure tant de petits com de grans.

El Biblioaccés és, com diu el seu nom, un accés a La Biblioteca de Els Monjos, des de la qual es fan arribar llibres diàriament segons els interessos i les demandes de les usuàries i usuaris. Per altra banda, disposem de premsa, revistes, obres de referència i un fons local propi.

El Biblioaccés està situat a l'edifici Antistiana, a la plaça cèntrica que porta el mateix nom. Com a curiositat, Antistiana era el "nom d'una antiga localitat romana, a la Via Augusta, entre Barcelona i Tarragona, de localització incerta, potser entorn de la Ràpita del Penedès" (Enciclopèdia Catalana, 1986).

A la planta baixa de l'edifici, s'hi troba la Consulta del metge -en aquest cas, metgessa-, l'Oficina d'atenció al ciutadà i una sala d'exposicions. El Biblioaccés està a la primera planta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada