23.9.15

PRIMERA TROBADA CLUB DE LECTURA

Avui hem fet la primera trobada del Club de Lectura del curs!!! Ens hem conegut tots i totes, hem explicat com funcionarà el club, els dies que ens trobarem (l'últim dijous de cada mes) i hem presentat el primer llibre que llegirem...

La Carlota i el misteri del túnel del terror de Gemma Lienas

S’acosta la nit més curta de l’any i alguna cosa misteriosa està passant perquè totes les bales ulls de gat de la ciutat han desaparegut. En Merlí, el gat màgic de la Carlota, que de bales ulls de gat en sap un niu, adverteix que això és cosa de bruixes. Però, les bruixes existeixen? Tant de misteri només podia conduir la Tribu de Camelot fins al túnel del terror.

Per poder resoldre el misteri la Tribu haurà de ser prou valenta per endinsar-se al túnel del terror…

Recordeu que teniu un mes per llegir el llibre a casa!!! Ens trobarem el dijous 29 d'octubre a les 17h per fer la primer tertúlia.

Els nens i nenes que encara no teniu el llibre, el podeu passar a recollir a partir del dimecres 30 de setembre. Gràcies!!!

Estigueu atents al blog al llarg de cada mes. Hi trobareu enigmes, preguntes i alguna sorpresa...

 
On llegiu la tribu de Camelot? Al llit abans d'anar a dormir? Potser al sofà? O la terrassa? Envieu-nos una foto mentre llegiu el llibre de la tribu i la penjarem al blog del Club de Lectura!!!

Correu electrònic:   biblioaccesrapita@diba.cat


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada